HHC, HHCp, THCp

Piattella Hash ! Τι είναι, πώς φτιάχνεται και πώς καταναλώνεται !

Piattella Hash

Υποδεχόμαστε την τελευταία τάση στο hash, το Piattella hash! Πολλοί πιστεύουν ότι είναι το κορυφαίο είδος hash που έχει παραχθεί!

Η παραγωγή του Piattella Hash είναι μια επαναστατική τεχνική που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και παραδοσιακές μεθόδους, τροφοδοτώντας έτσι όσους αναζητούν την καλύτερη εμπειρία που έχουν να προσφέρουν τα συμπυκνώματα κάνναβης. 

Στο συγκεκριμένο blog θα παρουσιάσουμε την ουσία του Piattella Hash και θα εμβαθύνουμε στην περίπλοκη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία του.

Τι είναι το Piattella Hash;

Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη piatto, που μεταφράζεται σε «επίπεδο» στα ιταλικά και θα γίνει πιο εμφανές καθώς εμβαθύνουμε στη διαδικασία εξαγωγής.

Το Piattella Hash είναι ένα πρωτοποριακό συμπύκνωμα που έχει κάνει πάταγο στην κοινότητα της κάνναβης. Προερχόμενο από το Uncle’s Farm Cannabis Social Club στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, το Piattella Hash είναι μια μοναδική μορφή χασίς. Η διαφορά εδώ με την κανονική δημιουργία hash είναι ότι αυτή η τεχνική επικεντρώνεται στη διατήρηση της φρεσκάδας των αρωμάτων και της έντασης.

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό hash , το Piattella Hash δημιουργείται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία ψυχρής σκλήρυνσης που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, η οποία μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη συνολική γεύση, ισχύ και υφή, δίνοντας ένα τελικό προϊόν που μοιάζει λίγο με κάποιο είδος λαχταριστής πουτίγκας.piattella hash

Το Piattella hash, που προέρχεται από ολόφρεσκο,κατεψυγμένο υλικό (bubble hash), είναι ουσιαστικά χασίς που πολτοποιείται εν ψυχρώ μέχρι να αποκτήσει υφή σαν βούτυρο. Συχνά κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το ice hash υψηλότερης ποιότητας, γνωστό ως “full melt”, το οποίο λιώνει αβίαστα όταν εξατμίζεται, αφήνοντας ελάχιστα έως καθόλου υπολείμματα στην επιφάνεια.

Ενώ η ψυχρή σκλήρυνση δεν είναι μια νέα ιδέα, η τεχνική Piattella εστιάζει στην ενίσχυση των γεύσεων μέσω του χρόνου και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος, που δημιουργούν μια ξεχωριστή υφή και εμφάνιση. Το παγωμένο hash που προκύπτει, παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με μικρά, συμπαγή κομμάτια ψωμιού ή καραμέλας. Η σύστασή του είναι αρκετά σφιχτή για να κόβεται με ακρίβεια, όπως το βούτυρο, χωρίς να κολλάει ή να μένουν υπολείμματα.

Είναι μία ακόμα ρητίνη;

Το Piattella Hash δεν είναι ρητίνη, παρά τις κοινές εσφαλμένες αντιλήψεις. Πρόκειται για διαφορετικού τύπου εξαγωγή, η οποία ρητίνη δημιουργείται με την εφαρμογή θερμότητας και πίεσης, ενώ το Piattella Hash παράγεται διαφορετικά. Παράγεται με την υψηλότερη ποιότητα bubble hash , κατασκευασμένο από φρέσκο ​​κατεψυγμένο φυτικό υλικό, το οποίο στη συνέχεια σκληρύνεται εν ψυχρώ μέχρι να αποκτήσει συνοχή σαν βούτυρο. Αυτή η τεχνική εντείνει τις γεύσεις και δημιουργεί μια χαρακτηριστική υφή που επιτρέπει στους λάτρεις να βιώσουν hash υψηλής ποιότητας. Αυτή η μοναδική διαδικασία παραγωγής ξεχωρίζει το Piattella Hash από άλλα είδη χασίς και ρητινών.

Από πού προήλθε το Piattella hash;

Ο Zio από το Uncle’s Farm Cannabis Social Club στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τεχνικών για τη δημιουργία της Piattella. Για να δημιουργήσει την καινοτόμο μορφή του hash, ο Zio πειραματίστηκε με premium full-melt bubble hash που προέρχεται από τα διάσημα La Sagrada Farms και Slite 23.

Ο Zio γνώριζε ότι η σκλήρυνση μπορεί να επηρεάσει δραματικά τη γεύση, την ισχύ και τη συνοχή του τελικού προϊόντος. Αποφάσισε να δοκιμάσει διάφορες θερμοκρασίες και να παρατηρήσει τα αποτελέσματα της καθεμιάς. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια τεχνική που δεν είναι καινούργια στον κόσμο του hash, χρησιμοποίησε μια τεχνική ψυχρής ωρίμανσης που επιτρέπει στο hash να σκληραίνει σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 4 έως 10°C. 

Καθώς η έκθεση στη θερμότητα και την οξείδωση μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της περιεκτικότητας σε τερπένια και κανναβινοειδή, η χρήση ψυχρής ωρίμανσης επιτρέπει στο bubble hash να μετατραπεί φυσικά σε μια λεία και κρεμώδη σύσταση χωρίς να εκτεθεί σε κανένα από τα δύο. Ο Zio ανακάλυψε ότι η διαδικασία ψυχρής σκλήρυνσης έχει ως αποτέλεσμα ένα ανώτερο προφίλ τερπενίων και κανναβινοειδών στο τελικό προϊόν, ενισχύοντας σταθερά τις ιδιότητές του σε σύγκριση με την αρχική του κατάσταση.piattella hash 1

Μόλις εγκλωβιστεί σε ένα αεροστεγές περιβάλλον και τοποθετηθεί σε ένα δοχείο που σφραγίζεται με κενό, το bubble hash θα αρχίσει φυσικά να ιδρώνει, κάτι που βοηθά στη δημιουργία της επιθυμητής σύστασης βουτύρου που αναζητάμε. Λόγω της χαρακτηριστικής υφής του, το Piattella είναι απίστευτα εύκολο στη διαχείριση, επιτρέποντας στους γνώστες να απολαύσουν ένα ευρύτερο φάσμα τερπενίων που διαφορετικά μπορεί να περνούσαν απαρατήρητα.

Πώς καταναλώνεται το Piattella;

Το χασίς Piattella μπορείτε να το απολαύσετε με πολλούς τρόπους, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε όπως σας αρέσει. Τυλίξτε το σε ένα τσιγάρο και εισπνεύστε απαλά ή προσθέστε το στο vaporizer. Προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό μείγμα εφέ, αρωμάτων και γεύσεων.

Η δημοτικότητα του Piattella πηγάζει επίσης από την πρακτικότητά του. Η προσεκτικά κατασκευασμένη σκλήρυνση εξασφαλίζει μια σημαντικά παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Ο κίνδυνος για την υφή, τη γεύση και το άρωμα της εκχύλισης λόγω της έκθεσης σε συνθήκες περιβάλλοντος ελαχιστοποιείται σημαντικά με το Piattella.

Μια επαναστατική μέθοδος

Το Piattella Hash είναι κάτι περισσότερο από μια νέα μορφή συμπυκνώματος κάνναβης. αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στη βιομηχανία κάνναβης. Η μοναδική διαδικασία παραγωγής, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής και η υψηλή περιεκτικότητα σε τερπένια το καθιστούν μια πολλά υποσχόμενη προσθήκη στον κόσμο της κάνναβης.

Η εύκολη στον χειρισμό υφή και το πλούσιο γευστικό προφίλ αυτού του απίστευτου hash σημαίνει ότι πρέπει να το δοκιμάσει όποιος ενδιαφέρεται να εξερευνήσει το μέλλον των συμπυκνωμάτων κάνναβης!